job

'The soul always knows what to do to heal itself.
The challenge is to silence the mind.'


Caroline Myss

Bij individuele coaching zullen we een aantal gesprekken hebben samen. Naast face to face gesprekken zijn ook gesprekken via skype mogelijk.

Wat gaan we doen?

Tijdens een eerste gesprek inventariseren we wat er globaal aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn.

Kies je voor coaching, dan ligt de focus op dat wat je graag wil bereiken, wat je daarvoor nodig hebt en welke stappen je daarvoor moet zetten. Vaak is dat al genoeg om je weer op weg te helpen. Een manier om snel tot inzichten en oplossingen te komen biedt het schildenmodel van de innerlijke familie. 

Wil je dieper onderzoeken waarom je altijd in bepaalde patronen blijft hangen en weten hoe je probleem is ontstaan dan zullen we ook aandacht besteden aan je jeugd. Het doel is altijd inzichtelijk krijgen wat er precies aan de hand is in je leven, waarom, waar en hoe je persoonlijke proces stagneert, zodat helder wordt wat je zelf aan de situatie kunt en wil veranderen.

Met behulp van verschillende technieken voortkomend uit diverse stromingen, begeleid ik je in dit proces en reik ik je de nodige tools aan waarna je weer zelfstandig verder kunt.

Een individueel coachingsgesprek kost 60 euro per uur.

Natuurale biedt ook Wandelcoaching aan en Individuele rouwverwerking. Wil je ge├»nspireerd worden door de natuur en je eigen natuur herontdekken, kies dan voor sessies in het Natuurale Levenswiel.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.