job

'The soul always knows what to do to heal itself.
The challenge is to silence the mind.'


Caroline Myss

Het natuurale Levenswiel is een spiritueel kompas dat je helpt om weer grip te krijgen op het leven. Het is een cirkel, een wiel dat vol zit met symbolieken en wijsheden uit oude natuurreligies, gecombineerd met inzichten uit de hedenaagse psychologie. In dit wiel ontdek je waarom jouw leven uit balans is geraakt en waarom het voelt alsof je vastgelopen bent. Het Levenswiel brengt je weer opnieuw in verbinding met jouw ware natuur, jouw authentieke zelf. Het biedt troost wanneer je de ware aard van het leven weer herontdekt en je voelt weer levenskracht wanneer jouw leven weer in beweging wordt gebracht.

Het Natuurale Levenswiel is een spirituele plek waar je hart en je geest rust vinden en gevoed worden. Het Levenswiel draait om jou! Het weerspiegelt jouw binnenwereld met jouw gedachten, jouw energie, jouw emoties en jouw lichaam. Het wiel laat je jouw eigen innerlijke psychologische proces beter begrijpen door je opnieuw te verbinden met de kwaliteiten van de bouwstenen van de natuur. Als je de bouwstenen van de natuur: de elementen, lucht, vuur, water en aarde leert begrijpen, begrijp je ook veel meer over de bouwstenen van jezelf. 

Maak een afspraak voor een sessie met dit Levenswiel als onderdeel van een rouwverwerkings- of coachingstraject of kom gewoon voor een bijzondere spirituele ervaring waarbij je je opnieuw kunt verbinden met de ware cyclische aard van het leven en de vier elementen in je zelf. 

             lucht levenswiel            vuur levenswiel            water levenswiel            aarde levenswiel

Het Wiel draait om jou

Het wiel draait om jou is een uniek individueel programma van drie uur, een ochtend of middag waarbij je zelf de wijsheid van het Natuurale Levenswiel gaat ervaren. Aan de hand van ervaringsoefeningen, visualisaties en geleide meditaties herontdek je jouw natuur. Het Wiel draait om jou kan in overleg worden geboekt. Kosten 150 euro.

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.