levenswielheader

'Look deep into nature and then you will understand everything better'

Albert Einstein

Het Natuurale Levenswiel is een spirituele plek waar je hart en geest rust vinden en gevoed worden. Het is een cirkel, een wiel dat vol zit met symbolieken en wijsheden uit oude natuurreligies, gecombineerd met inzichten uit de hedenaagse psychologie. Met het Natuurale Levenswiel is de ware aard van het leven zichtbaar gemaakt. Ook jij kunt dit Levenswiel nu zelf ervaren.

Ga het levenswiel in en vind opnieuw jouw balans en richting. Het Levenswiel in de tuin van Natuurale draait om jou, het is een spiritueel kompas. Omdat je fysiek het Levenswiel kunt inlopen, ervaar je meteen op een diep niveau hoe de verschillende gebieden of ‘windrichtingen’ in deze cirkel, in jouw binnenwereld en in de natuur met elkaar samenhangen. Je ziet meteen of jouw binnenwereld in balans is en hoe je een eventuele disbalans kunt herstellen.

          lucht levenswiel              vuur levenswiel               water levenswiel              aarde levenswiel

Het Levenswiel brengt je weer opnieuw in verbinding met jouw ware natuur, jouw authentieke zelf. Het biedt troost wanneer je de ware aard van het leven weer herontdekt en je voelt weer levenskracht wanneer jouw leven weer in beweging wordt gebracht.

Verbind jezelf opnieuw met de ware cyclische aard van het leven en de vier elementen in je zelf tijdens de inspirerende avonden van het Levenswiel Jaarprogramma of boek één van de vier individuele programma's Het Wiel draait om jou.

Een sessie in dit Levenswiel is ook mogelijk als onderdeel van een rouwverwerkings- of coachingstraject.