home1

De praktijk van Natuurale is gevestigd in Beegden, een dorp in Midden-Limburg in de nabijheid van Roermond.

Tijdens mijn werkzaamheden maak ik gebruik van mijn spreekkamer voor coachingsgesprekken of therapeutische sessies.

De cursusruimte wordt gebruikt voor de Workshops en de bijeenkomsten van de groepen rondom rouwverwerking, een ruimte waar je al snel het gevoel krijgt even los te komen van de hectiek van alledag. Het frisse groen in het voorjaar, de bloeiende bloemen in de zomer, de prachtige kleuren in de herfst en de brandende houtkachel in de winter geven de ruimte elk seizoen haar eigen karakter. 

In de spirituele tuin is het Natuurale Levenswiel aangelegd, een uniek coachingsinstrument waarmee de symbolieken van de natuur heel snel de benodigde inzichten aanreiken. 

De prachtige natuur van de nabij gelegen Beegderheide is het decor voor een sessie wandelcoaching.

Voor verschillende kruidenworkshops zullen de benodigde kruiden door de deelnemers eerst zelf worden verzameld tijdens een rondje door de tuin.

 

Impressie van de tuin 

bcursusruimtebtuinbtuinabtuinb  aarde levenswiel

Helpende handen

Houd je van tuinieren en van het oogsten en verwerken van kruiden en groenten maar beschik je zelf niet over een tuin? Natuurale kan altijd een paar helpende handen gebruiken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. eens naar de mogelijkheden.