levenswielheader

'Look deep into nature and then you will understand everything better'

Albert Einstein

Wil jij intensief aan de slag met het Natuurale Levenswiel, boek dan een individueel progranmma. Het wiel is dan drie uur lang voor jou alleen en je wordt dan aan de hand van één van onderstaande thema's meegenomen. Je zult de bijzondere wijsheden die in het Wiel verborgen liggen zelf ervaren en samen gaan we met je eigen ontwikkelpunten of levensvragen aan de slag. Een ochtend of middag herbronnen in het Natuurale Levenswiel is een kado aan jezelf, een kado voor het leven. 

Kies een programma dat jou aanspreekt of volg ze alle vier!

1 Groeien met behulp van de Seizoenen: Lente - Zomer - Herfst - Winter

Herontdek je natuurlijke levensritme en de unieke energie behorende bij elk seizoen. Ervaar waar elk seizoen jou toe uitnodigt om zo in contact te komen met de essentie van jouw zijn. Dit programma is geschikt om inzicht te krijgen in natuurlijke processen en levensvraagstukken. Met behulp van meditaties en diverse coachingstechnieken ga jij je opnieuw verbinden met het ritme van de natuur.

2 In mijn element met de bouwstenen van de natuur: Lucht - Vuur - Water - Aarde 

Hervind de natuurelementen in jezelf. Verbind je opnieuw met de kwaliteiten van elk natuurelement en ontdek hoe dit element jou iets kan leren over wie je in de kern bent en hoe je met alles in iedereen om jou heen verbonden bent. Op meditatieve, informatieve en spirituele wijze gaan we aan de slag met lucht, vuur, water en aarde.  

3  Mijn leven in Balans, Gedachten, Energie, Emoties en Lichaam

Ontdek hoe jouw Binnenwereld in elkaar zit, hoe de vier 'windrichtingen' van de Wielwerkmethode samenhangen en hoe ze jouw gedrag bepalen. Je leert hoe je met het natuurlijke ritme van het leven kunt meebewegen en hoe jij jezelf in balans kunt blijven houden. Je ontdekt hoe jouw gedachten, jouw energie, jouw emoties en jouw lichaam verbonden zijn met jouw gedrag, de vier elementen en met de seizoenen. Wanneer jij jouw binnenwereld begrijpt, weet je ook wat er nodig is om in balans te blijven wanneer het leven je uitdaagt.

4 Regisseur van mijn innerlijke familie

Elke persoon heeft zijn eigen innerlijke familie in zich: een innerlijke man, vrouw, jongen en meisje. Samen vertegenwoordigen ze alle facetten van je persoonlijkheid en alle kwaliteiten die je kunt inzetten in een bepaalde situatie. Ze kunnen samenwerken maar ook een innerlijke strijd aangaan. Zo hebben ze effect op de manier waarop we de wereld om ons heen ervaren en hoe we de mensen om ons heen benaderen. In het Levenswiel heeft elk lid van de familie zijn eigen plek, kwaliteiten en schaduwkanten. Een mooi programma wanneer jij de kwaliteiten van jouw innerlijke familie beter wil leren inzetten in het contact met anderen. Lees ook het blog Maak kennis met jouw innerlijke familie

 

Neem contact op voor meer informatie of een afspraak. Kosten voor een drie uur durend individueel programma 150 euro.