job

'The soul always knows what to do to heal itself.
The challenge is to silence the mind.'


Caroline Myss

Als mens voel je je goed wanneer je ervaart dat je leeft, leert en groeit. Maar een leven zit vaak vol obstakels en tegenslag waardoor je je soms even niet meer zo goed voelt en niet meer weet hoe je verder moet. 

Je wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met het verlies van een dierbare naaste, het verlies van je werk of je relatie door een scheiding.

Je ervaart problemen met collega's op het werk of in je relatie met je partner.

Misschien merk je dat je veel piekert, last hebt van stress, niet meer op jezelf vertrouwt of je voelt je angstig of depressief of misschien wil je nu eindelijk eens bepaalde gedragspatronen doorbreken.

Herken je dit gevoel dat je vastloopt en dat het leven alleen nog maar tegenzit. Juist dan kan ik je als coach en als therapeut weer op weg helpen. Dit kan in een individueel coachingstraject, eventueel met wandelcoaching, tijdens een inspiratiewandeling of in een groep met lotgenoten. Zijn je klachten gerelateerd aan verlies dan focussen we vooral op rouwverwerking. Bij Natuurale kun je ook gebruik maken van het Natuurale Levenswiel, een uniek coachingsinstrument waarmee je je weer opnieuw kunt verbinden met jouw eigen natuur en de ware aard van het leven.