levenswielheader

'Look deep into nature and then you will understand everything better'

Albert Einstein

In een tijd waarin het leven onvoorspelbaarder, chaotischer en verdeelder lijkt dan ooit, kan het opnieuw verbinden met de natuur jou weer in jouw rust brengen. Gedurende het jaar kun jij de balans in jouw leven opnieuw ontdekken, vinden en houden door je verder te verdiepen in de vele wijsheden van het Natuurale Levenswiel.Tijdens avonden vol informatie, bewustwording, bezinning, creativiteit, verbinding, wijsheid en spiritualiteit kun jij in een kleine groep een verdiepend inkijkje krijgen in de veelzijdigheid en wijsheid van de natuur met behulp van het Natuurale Levenswiel. Je kunt het Levenswiel vanuit meerdere invalshoeken verder ontdekken, via de seizoenen, de elementen of via de wielwerkmethode. Kies een avond die jou aanspreekt, schrijf je in voor vier bij elkaar horende avonden of volg ze allemaal voor een jaar lang leven in het ritme van de natuur! 

Seizoensavonden - Leven in het ritme van de natuur

Tijdens de Seizoensavonden: Winter - Lente - Zomer - Herfst herontdek je het natuurlijke levensritme en de unieke energie behorende bij elk seizoen. Ervaar waar elk seizoen jou toe uitnodigt om zo in contact te komen met de essentie van jouw zijn. We vieren samen de seizoenen en zullen ons met behulp van eenvoudige rituelen, meditaties en creatieve activiteiten opnieuw verbinden met het ritme van de natuur. We starten het jaarproces in december van 2022 om dan de zaden te planten van de vruchten die we in de herfst van 2023 willen oogsten.

Elementenavonden - Leven in verbinding met de bouwstenen van de natuur

Tijdens de Elementenavonden: Lucht - Vuur - Water - Aarde kun je de natuurelementen hervinden in jezelf. Verbind je opnieuw met de kwaliteiten van elk element en ontdek hoe dit element jou iets kan leren over wie je in de kern bent en hoe je met alles in iedereen om jou heen verbonden bent via deze elementen. Tijdens de elementenavonden gaan we op creatieve en spirituele wijze aan de slag met lucht, vuur, water en aarde. 

Wielwerkavonden - Leven in balans

Tijdens de Wielwerkavonden Gedachten - Energie - Emoties - Lichaam ontdek je meer over hoe jouw Binnenwereld in elkaar zit, hoe de vier 'windrichtingen' van de Wielwerkmethode samenhangen en hoe ze jouw gedrag bepalen. Je leert hoe je met het natuurlijke ritme van het leven kunt meebewegen en hoe jij jezelf in balans kunt blijven houden. Je ontdekt hoe jouw gedachten, jouw energie, jouw emoties en jouw lichaam verbonden zijn met de vier elementen en met de seizoenen. 

 

Kosten per avond zijn 40 euro inclusief informatie, drankjes en hapjes. Meld je je aan voor vier bij elkaar behorende avonden dan betaal je maar 150 euro. Bekijk de agenda voor de data.