headerhout

Als je blijft staren naar de plek waar de zon onderging, zul je de zon nooit meer op zien komen.

 

Tijdens de workshop mijn unieke rouwproces kun je ervaren dat de cyclus van het leven ook altijd de dood in zich draagt. Net zoals het voorjaar in de winter ligt besloten zo ligt ook een nieuw leven zonder je dierbare besloten in het hele proces rondom het verwerken van het verlies. Door bewust aan de slag te gaan met alle emoties die je in een periode van rouw tegen komt, bouw je aan het fundament van je eigen leven dat verder gaat en weer opnieuw een invulling zal gaan krijgen. Het verlies wordt dan als het ware in je leven ge├»ntegreerd en zo kun je vernieuwd tevoorschijn komen uit deze ervaring. Gedurende deze workshop ga je zelf op zoek naar je innerlijke kracht, die je kan helpen om jouw rouwproces te transformeren tot een groeiproces.

Groepsbijeenkomsten

Tijdens de zes groepsbijeenkomsten zullen er verschillende werkvormen worden aangereikt waarmee je kunt ervaren dat je op heel veel verschillende manieren met rouw en emoties bezig kunt zijn. De verschillende vormen helpen je om het verdriet en de pijn te ervaren en te uiten, waardoor je het uiteindelijk kunt overstijgen en je jezelf kunt helen. Daarnaast ga je tijdens de workshop op zoek naar jouw innerlijke kracht, die je samen met de aangereikte tools zal helpen om jouw rouwproces te transformeren tot een groeiproces.

brouwverwerkingabrouwverwerkingbbrouwverwerkingebrouwverwerkingcbrouwverwerkingd

  • De workshop is geschikt voor mensen die langer dan een jaar geleden een dierbare hebben verloren.
  • De workshop bestaat uit zes bijeenkomsten van twee├źneenhalf uur.
  • De workshop kost 300 euro, inclusief BTW, materialen, koffie en thee. 
  • Het aantal deelnemers is maximaal zes.
  • De workshop heeft een preventief karakter.

 

Lees ook het blog: Jouw weg van verlies naar groei.

Datum: zie de agenda 

De workshop is tot stand gekomen en wordt aangeboden door Rouwverwerking Midden-Limburg, een samenwerkingsverband tussen Natuurale en Cocki.